28 Φεβ 2021

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου εγγράφονται για το σχολικό έτος 2021-2022, υποχρεωτικά, όσοι μαθητές γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως 31-12-2015.

Για την εγγραφή στην Α΄ τάξη απαιτούνται:

  1. Το βιβλιάριο υγείας του μαθητή ή προσκόμιση άλλου εγγράφου στο οποίο θα φαίνονται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

  2. Βεβαίωση φοίτησης Νηπιαγωγείου.

  3. Αίτηση εγγραφής (δίνεται από το σχολείο)

  4. Αποδεικτικό στοιχείο στο οποίο να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (λογαριασμός της ΔΕΗ με όνομα πάροχου το ονοματεπώνυμο του γονέα του μαθητή).

  5. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας θα σας δοθεί από το Σχολείο και θα μας το προσκομίσετε τον Σεπτέμβριο.

    Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από 1 έως 20 Μαρτίου 2021. 

    Τα στοιχεία μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο mail του σχολείου mail@19dim-irakl.ira.sch.gr. Η κατάθεση των δικαιολογητικών στο σχολείο, αν κριθεί απαραίτητο, θα γίνεται μόνο με προγραμματισμένο ραντεβού, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2810231459 ή 2810326144.

Επισημαίνουμε ότι:

Α) Το Πιστοποιητικό γέννησης του υποψήφιου μαθητή για την εγγραφή, θα αναζητηθεί από το σχολείο. Στην περίπτωση προβλήματος θα ζητηθεί, σε επόμενο χρόνο, από τον γονέα του μαθητή.

Β) Πατήστε εδώ για να βρείτε την αίτηση εγγραφής, τη σχετική εγκύκλιο καθώς και τον πολεοδομικό χάρτη με τα όρια της περιοχής του σχολείου

Γ) Όποιοι γονείς επιθυμούν μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά στο Ολοήμερο συμπληρώνοντας και υπογράφοντας τη σχετική αίτηση-δήλωση. Δεν απαιτούνται δικαιολογητικά. 

Δ) Η προσέλευση στο χώρο του Σχολείου θα γίνεται τηρώντας τα απαιτούμενα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-…/

Με εκτίμηση,

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Χαχλάκης Γιάννης