30 Ιουν 2020

Ευχαριστήριο προς Κα Δντρια Υπηρεσίας Πρασίνου Δήμου Ηρακλείου


Ο Δ/ντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον και την ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας για την ανάπλαση της ανατολικής αυλής του Σχολείου μας.

Η αντικατάσταση των ξερών, αντιαισθητικών και ακατάλληλων πλέον δέντρων που υπήρχαν στον χώρο, με ενδημικά φυτά του τόπου μας και συγκεκριμένα χαρουπιές και σκίνους, δημιούργησε έναν νέο χώρο πρασίνου με διαφορετική αισθητική που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου στο Σχολείο μας.

Αναδεικνύεται η περιβαλλοντική ευαισθησία αλλά και το ενδιαφέρον σας για τη γενικότερη αισθητική των δημόσιων διδακτηρίων του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε το προσωπικό για τον αμείωτο ζήλο που επέδειξε κατά την εκτέλεση των εργασιών και ιδιαίτερα την κα Σοφία Φραντζέσκου, γεωπόνο της υπηρεσίας σας για την επίβλεψη και το γενικότερο ενδιαφέρον της για την ολοκλήρωση των εργασιών επί το βέλτιστο για το Σχολείο μας.

Σας ευχόμαστε να έχετε τη δυνατότητα να επιτελείτε πάντα τόσο σημαντικό έργο παρεμβαίνοντας και αναπλάθοντας κάθε γειτονιά του Δήμου μας δημιουργώντας πνεύμονες πρασίνου.

Με εκτίμηση
Ο Δ/ντής του Σχολείου
Χαχλάκης Γιάννης