2 Ιουν 2020

Εγγραφές μαθητών στο Ολοήμερο πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2020-21


Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσει το παιδί σας το πρόγραμμα του Ολοήμερου Σχολείου για το επόμενο σχολικό έτος 2020-2021 θέλουμε να γνωρίζετε:

Δικαίωμα εγγραφής έχουν,
·        Οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δυο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας στην περίπτωση που είναι άνεργοι
·        Οι μαθητές των οποίων ο ένας γονιός έχει βεβαίωση εργασίας κι ο άλλος  έχει κάρτα ανεργίας.
·        Οι μαθητές των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (μαθητές πολύτεκνων, τρίτεκνων  και μονογονεϊκών οικογενειών, μαθητές των οποίων οι γονείς έχουν χρόνιες παθήσεις, είναι ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης, φυλακισμένοι κλπ)
·        Για τους μαθητές που οι γονείς τους είναι αυτοαπασχολούμενοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες κ.λπ. αρκεί η προσκόμιση βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα.

  Θα θέλαμε, επίσης, να γνωρίζετε ότι:
·        Κατά την εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δηλώνεται η ώρα που επιθυμείτε να  αποχωρεί  το παιδί σας  (15:00 ή 16:00) η οποία  είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να αλλάξει. Δυνατότητα ενδιάμεσης αποχώρησης των μαθητών δεν υπάρχει.
·         Δίνεται, επίσης, η δυνατότητα φοίτησης των μαθητών στην πρόωρη υποδοχή (πρωινή ζώνη 07:00-08:00)  μόνο εφόσον ο μαθητής είναι εγγεγραμμένος στο Ολοήμερο πρόγραμμα.
·        Το ωράριο λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος είναι καθορισμένο και η φοίτηση των μαθητών σ’ αυτό υποχρεωτική, εφόσον το επιλέξετε.

Για την έγκαιρη επίτευξη προγραμματισμού λειτουργίας της σχολικής μας μονάδας, όσοι γονείς ενδιαφέρεστε να φοιτήσουν τα παιδιά σας στο Ολοήμερο Πρόγραμμα το επόμενο σχολικό έτος, παρακαλούμε να συμπληρώσετε  και να μας επιστρέψετε  τη δήλωση-αίτηση του γονέα μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020.

Ο  Δ/ντής του Σχολείου 
                                                                                                               Χαχλάκης Γιάννης