18 Μαρ 2019

Αγώνες Δρόμου RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Αγώνας Παιδιών


H Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου, ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, διοργανώνουν αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό με την επωνυμία «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ» - ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 11:45 π.μ. στο Ηράκλειο, θα διεξαχθεί Αγώνας Παιδιών 1.100 μ. μαθητών/τριών των Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με έτη γέννησης 2007, 2008, 2009 αντίστοιχα. Στόχος να μυηθούν οι μικροί μαθητές και αυριανοί αθλητές στη χαρά της άσκησης και του αθλητισμού.
Η συμμετοχή τους προσφέρεται δωρεάν από τους διοργανωτές. Δεν θα υπάρχει κατάταξη-χρονομέτρηση και ο αγώνας δεν είναι ανταγωνιστικός. Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά τρέχοντας ή βαδίζοντας με το δικό τους ρυθμό τη διαδρομή.
ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.
Η εκκίνηση θα είναι από την οδό ΣΠΥΡΟΥ ΜΟΥΣΤΑΚΛΗ και ο τερματισμός στο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ.
Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με ονομαστική κατάταξη από κάθε σχολείο, συνοδεύεται με την ατομική υπεύθυνη δήλωση εγγραφής υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του.
Αν οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής υποβληθούν μέχρι την Τρίτη 26 Μαρτίου, τα παιδιά θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο επάνω το ονοματεπώνυμό τους.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχει το παιδί σας, παρακαλώ να υπογράψετε την υπεύθυνη δήλωση και να μας την επιστρέψετε μέχρι την παραπάνω αναφερόμενη ημερομηνία για να μπορεί να συμπεριληφθεί το παιδί στην ομαδική κατάσταση του σχολείου μας.
Περισσότερες πληροφορίες για το RUN GREECE θα μπορείτε να δείτε τις επόμενες μέρες στην ιστοσελίδα του σχολείου: 19dimotiko.blogspot.gr.

Ο Δ/ντής του Σχολείου
Χαχλάκης Γιάννης